Verkkotunnuksen rekisteröinti ja ylläpito

Monet eri päätteet: .fi, .com, .net, .org, .info, .mobi, .tv…

Marikoo on .fi -verkkotunnusvälittäjä

Marikoon kautta saat yrityksellesi domainosoitteen. Domainilla on väliä. Se sekä antaa yrityksestäsi ammattimaisen kuvan, että auttaa sinua pärjäämään hakukoneiden tuloksissa. Haluatko käyntikorttiisi sähköpostiosoitteeksi matti.mallikas@ff.sonet.ehka23.fi vai matti.mallikas@mattimallikas.fi?

Tai ehkä tarvitsetkin vain nimipalvelinylläpidon, mutta et muuten webhotellia. Sekin onnistuu.

Voi olla tarpeellista hankkia enemmän kuin yksi verkkotunnus. Kaikki osoitteet voivat viedä sivuillesi, ellei tiettyä osoitetta haluta ohjata esim. kampanjasivulle.  Voit siis varata useita osoitteita, yhteen ei tarvitse tyytyä.

Marikoo on Viestintäviraston verkkotunnusvälittäjä. Minun kauttani saat siis myös jatkossa .fi -päätteiset domainit. Hoidan sekä rekisteröinnin että ylläpidon ja uusinnat.

Tilaa verkkotunnus

Varmista .fi -verkkotunnuksesi lainmukaisuus

Verkkotunnus ei saa loukata toisen suojattua nimeä tai tavaramerkkiä. Voit siis menettää rekisteröimäsi verkkotunnuksen, jos loukatun nimen tai tavaramerkin haltija sitä vaatii. Käyttäjä vastaa itse rekisteröimänsä verkkotunnuksen lainmukaisuudesta.

Tutustu .fi -verkkotunnuksen lainmukaisuusvaatimuksiin tai kysy lisää.

Hyvä verkkotunnus

Fi-verkkotunnus ei saa loukata toisen suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.  Se ei esimerkiksi saa sekoittua toiseen verkkotunnukseen. Verkkotunnuksen tulee olla yksilöllinen ja vastata yrityksen nimeä, aputoiminimeä ja palvelua.

Lue, millainen on hyvä verkkotunnus.

Marikoo kotisivuratkaisut