Responsiiviset kotisivut

Responsiiviset kotisivutResponsiiviset nettisivut palvelevat asiakkaita laitteesta riippumatta. Ne toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla: mobiililaitteilla, tableteilla, miniläppäreillä, täppäreillä, phableteilla (oliko tässä kaikki?) ja isonäyttöisillä pöytäkoneilla.

Nykyisten kotisivujen muuttaminen responsiiviseksi

Onko välttämätöntä tehdä kokonaan uudet sivut, jos nykyiset sivut ovat muuten hyvät?
Ei välttämättä. Olemassa olevista sivuistakin saa responsiiviset, mikäli ne on toteutettu koodirakenteeltaan niin, että se on ylipäänsä mahdollista.

Jos siis olette nykyisiin sivuihinne tyytyväisiä ja kaipaatte ainoastaan toimivuutta mobiililaitteissa, niin pyydä tarjous nykyisen sivuston muuttamisesta responsiiviseksi »

Verkkosivujen responsiivisuus ei tarkoita sitä, että sivut ylipäänsä avautuvat tai että niitä pääsee lukemaan esim. älypuhelimella. Se tarkoittaa sitä, että sivuja on miellyttävä selata. Sormilla ei tarvitse zoomata näkymää edestakaisin tai miettiä, että miten tuon puhelinnumeron saisi muistiin, jotta voisi soittaa siihen. Hyvin toteutetuilla  responsiivisilla sivuilla tämä on yksinkertaista. Näet tekstin, sitä on helppo lukea ja voit painaa numeroa, jolloin puhelimesi soittaa numeroon. Tämä on sitä, mitä tekniikalta odotamme, kun sitä on iloksemme kehitetty.

Pyydä tarjous responsiivisista kotisivuista

Marikoo kotisivuratkaisut